Säsongsstart: Den 8/1 drar vi igång – här är allt du behöver veta

VSK Fotboll försöker göra det till en tradition att fira starten av säsongen genom en gemensam träning med dam- och herrlaget. Vi grönvita kommer och hälsar lagen välkomna tillbaka – spanar in gamla och nya spelare, diskuterar kommande säsong och drömmer om segrar och ära. Nu är det snart dags och den här gången har vi en fullspäckad eftermiddag åt er.

VAD: Säsongsstart med gemensam träning för dam- och herrlag.
NÄR: Söndag 8/1 kl 13.00 Iver Arena.
VAD MER: Efter träningen bjuder styrelsen till informationsmöte för alla grönvita


Varmt välkomna till en eftermiddag i Grönvitt tecken. Klockan 13.00 kliver våra representationslag ut på den evigt gröna mattan på Iver Arena för 2023 års första träningspass. Vi hälsar lagen välkomna med åskande applåder och vackra sånger. Under träningen kommer intervjuer göras med tränare, spelare och ledare ur de båda lagen. Vi får höra det senaste och vi får chansen att spana in nyförvärv och diskutera kommande cup- och träningsmatcher.

Kommer det vara kallt: Det kan det kanske vara men den grönvita gemenskapen kommer att värma dig. Skulle det inte räcka serverar vi kaffe utan kostnad och vi säljer varmkorv med bröd – du kommer inte att frysa.

Vad händer mer: Massor faktiskt. Vi ordnar utförsäljning av souvenirer (vi kommer att byta leverantör), godisregn för barnen, tävling med ett säsongskort i potten, autografskrivning och chansen för stor som liten att slå straffar på våra ringrostiga målvakter (bästa chansen du får att göra mål på dem).

Var det allt: Nix – eftermiddagen fortsätter även efter träningen. När spelarna kliver av samlas vi andra i VIP-loungen för ett gemensamt informationsmöte som styrelsen bjuder in till.

Vad händer på mötet: Vi har bjudit in lagkaptenerna som kommer och berättar om hur de ser på säsongen som varit och den som står för dörren. Styrelsen kommer att informera om det kommande verksamhetsåret; hur det ser ut, vad planerna är och hur arbetet går. Sist men inte minst vill styrelsen diskutera hur vi kan göra våra matcharrangemang mer attraktiva och få goda idéer hur vi kan få fler att njuta av våra grönvita representationslag.

Är det slut nu då: Ja – det var allt vi hade att bjuda på den här dagen. Krita in dagen och tiden i kalendern och ta med dig hela släkten och kom ned till Iver Arena.

Heja Sport!