Säsongskort – Frågor & svar

Kansliet jobbar för fullt med de nya rutinerna inför Superettan. Biljettsystem och säsongskort, bland annat. Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får gällande detta.

Kommer jag in på mitt säsongskort när det är träningsmatch? 
Säsongskorten gäller inte för matcherna under försäsongen. Men är du medlem kommer du in gratis! (Annars 50 kronor för inträde). 

Jag har bokat mitt säsongskort. Hur betalar jag? 
Du kan betala med Swish nu eller via bankgiro närsomhelst (se nummer nedan). Vill du betala med kort kan du göra det när du hämtar ut ditt säsongskort (mer info kommer).

När kan jag hämta ut mitt säsongskort?
Vårt kansli jobbar just nu för fullt med biljettsystemet. Det är mycket förändringar som skett genom att VSK tagit klivet upp i Superettan så vi ber om förståelse att det har tagit lite tid.  Just nu väntar vi på leverans av kortautomat. Vi återkommer med exakt datum när du kan hämta ut ditt säsongskort.

Jag har inte fixat mitt säsongskort än. Hur gör jag? 
Skynda, skynda kompis! Platserna går åt som smör i solsken. Säsongskortet kan du beställa via biljett@vasterassk.se. Få din beställning bekräftad för att sen betala via bankgiro 5516-9221, Swish-nummer 123 539 3400 eller med kort när du hämtar ut ditt säsongskort. 

Vad kostar ett säsongskort? 
Sittplats
Sittplats: 2 000 kronor.
Medlem i VSK Fotboll, VSK-vännerna eller VSK Sports: 1 800 kronor.
Pensionär: 1 600 kronor.
Barn till och med 15 år: 800 kronor.

Ståplats
Ståplats: 1 500 kronor.
Medlem i VSK Fotboll, VSK-vännerna eller VSK Sports: 1 400 kronor.
Student, pensionär eller ungdom 16-18 år: 1 250 kronor.

En sneak peek på hur korten kommer att se ut…

Om du inte får svar på just din fråga, vänligen mejla biljett@vasterassk.se så hjälper vi dig!