VSK Grönvit

Grönvit är vårt mest omfattande paket. Här får du som samarbetspartners störst utbyte och med det ge VSK Fotboll ditt fulla stöd. Här är våra grönvita samarbetspartners:

Det här ingår i VSK Grönvit:

Matchevent

Vid ett tillfälle inför matchen dukar vi upp lättare förtäring. Du får chans att ta med dig upp till 30 personer, vänner, kollegor eller kunder. Tränare och/eller spelare gör ett kort besök och ger lite information inför matchen.

I pausen serverar vi kaffe och en godbit.

Mot tillägg kan vi ytterligare skräddarsy eventet.


VSK-Hörnan

Varje match har du möjlighet att umgås i vår Hörna, träffa andra som också är våra samarbetspartners och av vår tränare få information inför matchen. Du har 6 platser till ditt förfogande vid alla våra hemmamatcher.

Dagens förutsättningar presenteras av lagens tränare. Lättare förtäring serveras innan match samt kaffe och godbit i halvtid.

Skulle det även under den här säsongen vara publikrestriktioner genomför vi Hörnan digitalt.


Fotbollskväll

Vi bjuder in till en kväll där vi pratar fotboll, diskuterar fotboll, andas fotboll. Truppen presenteras och ni kan ställa frågor till representanter från herrlaget samt umgås och nätverka med varandra. 

6 platser ingår i det här paketet.

Skulle det även under den här säsongen vara covidrestriktioner genomför vi Fotbollskvällen digitalt.


Fotbollsresa

Vi arrangerar en resa till en av våra bortamatcher där du har 6 platser tillgängliga. Vi kan förstås inte garantera att det blir en resa om Covid håller i sig och restriktionerna förhindrar en sådan resa.


VSK-Golfen

Vår populära golftävling på Västerås GK för dig som vill ha kul samtidigt som vi slåss om ära och troféer. Ett nätverkande på en av Västerås vackraste golfbanor. I det här paketet ingår det 6 platser.


VSK-träffen

Under året genomför vi ett antal träffar med alla våra samarbetspartners som vill delta. Det kan vara fysiska träffas såväl som digitala. Vi diskuterar läget, nyheter i klubben och kanske får lyssna på en inspirerande föreläsare.

Det finns möjlighet att vara värd till en träff för en extra kostnad och därmed själv presentera din verksamhet.

6 platser ingår i det här paketet.


LED-reklam

Vid ståplatsläktaren har vi en digital reklamskylt som är bästa plats för våra TV-streamade matcher. Du kan välja att synas på hela längden eller halva längden under en viss tid av matchen. Större utrymme, mindre tid och det omvända gäller förstås också.


Storbildsskärm och andra TV-skärmar

Du kan få synas med logo eller ev. budskap på resultattavlan före match och i paus, samt på andra skärmar utspridda på anläggningen under hela matchen.


Banderoll

En budskaps- eller logobanderoll på kortsidan av planen, ca 5m lång.


Redaktionellt innehåll

Vi erbjuder max fyra redaktionella artiklar på vår webb som delas på våra sociala mediekanaler. Du kan välja tillfälle som passar för din verksamhet eller också gör vi en aktivitet tillsammans som passar att föra text runt.


Webbexponering

Som vanligt samlar vi ihop våra värdefulla samarbetspartners med en klickbar logo på en samlingssida eller under VSK i Samhället om du föredrar det.


Nyhetsbrev

Under året skickar vi ut ett antal nyhetsbrev till medlemmar, intressenter, supportrar och samarbetspartners. Normalt går det ut nyhetsbrev till närmare 4,000 adresser. Nu har du möjlighet att få en klickbar länk/logo med i våra nyhetsbrev.

Vill du ha mer utrymme som en tydligare puff eller ingress till en artikel går det att få mot tillägg.


Årsmagasin

I samband med vårt årsmöte producerar vi ett årsmagasin som sammanfattar säsongen och beskriver kommande säsong. Du har möjlighet att få med en annons i storleken 1/3-sida.


Vill du ha utrymme på våra matchställ, träningsställ eller fler skyltar på andra ställen går det att ordna till extra kostnad men ofta med en bra rabatt eftersom du redan visat ditt engagemang genom att välja VSK grönvit.