VSK Grön

VSK Grön är vårt näst största paket. Här får du som samarbetspartners ett bra utbyte och VSK Fotboll en riktigt fint stöd. Här är våra gröna samarbetspartners:

Eklunds Glas

Kvarnvretengruppen

Västmanlands
Fastighetsskötsel

Det här ingår i VSK Grön:

VSK-Hörnan

Varje match har du möjlighet att umgås i vår Hörna, träffa andra som också är våra samarbetspartners och av vår tränare få information inför matchen. Du har 4 platser till ditt förfogande vid alla våra hemmamatcher. 

Dagens förutsättningar presenteras av lagens tränare. Lättare förtäring serveras innan match samt kaffe och godbit i halvtid.

Skulle det även under den här säsongen vara publikrestriktioner genomför vi Hörnan digitalt. 


Fotbollskväll

Vi bjuder in till en kväll där vi pratar fotboll, diskuterar fotboll, andas fotboll. Truppen presenteras och ni kan ställa frågor till representanter från herrlaget samt umgås och nätverka med varandra. 

2 platser ingår i det här paketet. 

Skulle det även under den här säsongen vara covidrestriktioner genomför vi Fotbollskvällen digitalt.


Fotbollsresa

Vi arrangerar en resa till en av våra bortamatcher där du har 2 platser tillgängliga. Vi kan förstås inte garantera att det blir en resa om Covid håller i sig och restriktionerna förhindrar en sådan resa. 


VSK-Golfen

Vår populära golftävling på Västerås GK för dig som vill ha kul samtidigt som vi slåss om ära och troféer. Ett nätverkande på en av Västerås vackraste golfbanor. I det här paketet ingår det 2 platser.


LED-reklam alt. banderoll

Vid ståplatsläktaren har vi en digital reklamskylt som är bästa plats för våra TV-streamade matcher. Du får 1/5 av längden med ett specifikt antal visningar, alternativt kan du välja en banderoll, ca 5m, på en av våra kortsidor.  


Storbildsskärm och andra TV-skärmar

Du kan få synas med logo på resultattavlan före match och i paus, samt på andra skärmar utspridda på anläggningen under hela matchen, på en samlingssida med andra som också har valt det här paketet.  


Redaktionellt innehåll

Vi erbjuder max två redaktionella artiklar på vår webb som delas på våra sociala mediekanaler. Du kan välja tillfälle som passar för din verksamhet eller också gör vi en aktivitet tillsammans som passar att föra text runt. 


Webbexponering

Som vanligt samlar vi ihop våra värdefulla samarbetspartners på en samlingssida där vi länkar ditt företagsnamn. 


Årsmagasin

I samband med vårt årsmöte producerar vi ett årsmagasin som sammanfattar säsongen och beskriver kommande säsong. På en samlingssida får du din logo som en av våra värdefulla samarbetspartners. 


Vill du ha utrymme på våra matchställ, träningsställ eller fler skyltar på andra ställen går det att ordna till extra kostnad men ofta med rabatt eftersom du redan visat ditt engagemang genom att välja VSK grön.