Reené åker till Västerås – hoppas på ny seger för VSK och samma höga stämning: ”Det är så himla roligt”

VSK Fotboll har blivit en vinnare – med Reené Creutzfeldt i publiken. Nu väntar nästa resa till Västerås för livslånga grönvita supportern. ”Jag hoppas på tredje raka segern”, säger hon inför söndagens match.

VSK Fotboll vinner när Reené Creutzfeldt åker från Stockholm till Västerås. På söndagen väntar Dalkurd hemma på Iver Arena: ”Jag hoppas på tredje raka segern”, säger hon inför streckmötet.

VSK Fotbolls herrlag tog tre poäng mot först Skövde (4–1) och sedan mot Norrby (3–2) på Iver Arena i Västerås och båda gångerna har Reené Creutzfeldt varit på plats och stöttat de grönvita spelarna.

Nu väntar en ny viktig match i Superettan.

Och då blir det nästa resa från Stockholm.

– Det är så himla roligt att åka ”hem” och kolla på VSK. Förra matchen på Iver Arena var det en fantastisk stämning. Hoppas att det blir lika bra den här gången, säger Reené Creutzfeldt förväntansfullt inför söndagens streckmöte med Dalkurd (avspark 13.00).

Grönvitt vann mot Dalkurd på Studenternas i Uppsala i slutet av maj med 2–1 efter mål av lagkaptenen Simon Johansson och seriens skyttekung Viktor Granath.

Reené Creutzfeldt förväntar sig en tuff match – och konstaterar att viktiga poäng står på spel.

– Dalkurd är tuffa att möta men jag hoppas verkligen att VSK är på tårna från start och inte låter Dalkurd ha initiativet.

Då kan det blir tredje raka trepoängaren på hemmaplan för Grönvitt med dig på plats?
– Ja, det skulle vara väldigt roligt, säger Reené Creutzfeldt.

VSK är långt ifrån någon ny bekantskap för Reené Creutzfeldt eller de två äldre systrarna Christina och Pernilla.

Pappa heter Esbjörn Larsson och var bland annat ordförande i VSK Fotboll under sina sammanlagt 50 år (1959-2009) inom VSK:s olika sporter.

– Vi är uppfödda med VSK men pappa  ”tvingar” mig inte att gå på matcherna. Numera är det faktiskt jag som tar med honom (skratt).

Det är inte bara VSK som har varit vinnare med på Reené Creutzfeldt på sittplatsläktaren utan senaste resan till Västerås blev extra lönsam.

Hon hade rätt nummer i 50/50-lotteriet och reste tillbaka till Stockholm med en vinst på drygt 3 000 kronor.

– Alla borde stötta klubben och köpa 50/50-lotter. Det var riktigt roligt att få vinna även där, säger Reené Creutzfeldt.

Gör som Reené Creutzfeldt och stötta Grönvitt på plats. Här bokar du biljett till matchen mot Dalkurd.