Ravy Tsouka Dozi lämnar VSK Fotboll

Söndagens match mot IK Brage blev sista matchen för Ravy Tsouka Dozi i den grönvita tröjan. Spelaren utnyttjar en klausul i sitt avtal som gör att han lämnar klubben efter säsongen.

Försvarsspelaren anlände till klubben inför säsongen 2018 och var under fjolårssäsongen med att ta klubben upp i Superettan. Under åtets säsong noterades han för 15 matcher från start samt ett mål.

– Ett tråkigt besked, men även väntat. Vi har varit medvetna om kontraktsläget med Ravy där båda parter hade rätt att bryta avtalet efter säsongen 2019. Nu valde han att utnyttja den klausulen och det är bara att acceptera och gå vidare. Vi tackar Ravy för hans insatser för Grönvitt och önskar honom lycka till i framtiden, säger VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé.

– Jag vill tacka klubben för dessa år och allt de har gjort för mig. De har verkligen hjälpt mig i min karriär. Ett speciellt tack till supportrarna som stöttat mig under min tid här, säger Ravy Tsouka.