Praktikant-Fabian får nytt smeknamn: Biljett-Fabian

Du har säkert träffat Fabian Tapia redan om du hämtat ut ditt säsongskort? Om inte – säg hej till Fabian! Praktikanten som under sex veckor varit stöttande i VSK:s organisation på kansliet och som nu är vår nya biljettansvarig.

Fabian Tapia är 24 år, född och uppväxt i Bålsta där han är bosatt med sambon Marielle och deras hund Alfons. Till vardags studerar Fabian till idrottskonsulent på Bosön Idrottfolkhögskola.  
– Jag har varit intresserad av sport sen barnsben, men just fotbollen växte extra mycket hos mig när jag fick se Ronaldinho hantera bollen som ingen annan tidigare gjort, berättar Fabian. 
Själv började han spela fotboll när han var 11 år och är fortfarande aktiv som fotbollsspelare.

Fabian Tapia.

Det var i samband med studierna som Fabian kontaktade VSK Fotboll för att göra sin praktik. En tid Fabian är tacksam för. 
– Min tid som praktikant på VSK Fotboll har varit otroligt lärorikt! Jag har fått en helhetsbild och hur fotbollen är mer än en sport, berättar Fabian.
– Det som jag tar med mig är att VSK Fotboll fick mig att växa som person, mycket tack vare personalen på kansliet som stöttat mig och gav mig ansvar samt verktyg för att lyckas med min tid som praktikant.

Men än är inte Fabians tid på kansliet slut. Med uppgången i Superettan kommer mer att hålla koll på och Fabian kommer nu att förstärka organisationen som biljettansvarig. 
– Jag är otroligt glad över möjligheten att få fortsätta jobba med klubben ”på riktigt”! Jag ansvarar för allt vad som har med säsongskort och biljetter att göra. I och med avancemanget i Superettan har det inneburit en hel del förändringar gällande biljettsystem, vissa saker jobbar vi för fullt med fortfarande, men det känns riktigt roligt. Det blir lite av en dröm att få jobba en klubb som VSK Fotboll och ännu spännande att följa med på resan i Superettan!

9 dagar kvar till seriepremiären av Superettan
19 dagar kvar till hemmapremiären på Solid Park Arena