Oavgjort och mållöst mot Trelleborgs FF

Det blev en mållös match hemma mot Trelleborgs FF (0-0), trots flera heta chanser åt båda håll.

Efter hemmapremiärens oväder var det denna annandag påsk desto bättre väder. Solsken och över 20 grader bjöds de 3363 besökarna på.

Matchen då? Där bjöds det stundtals på fin fotboll från både hemma- och bortalaget. Bakåt stod Anton Fagerström i vägen och framåt var siktet något för högt inställt inledningsvis.

Efter knappa halvtimmen föll Stefan Batan till marken och visade att han hade kraftigt ont. Det signalerades snabbt för byte, in kom istället Brian Span. Som några minuter efter inhoppet sköt ett stenhårt skott i ribban.

Efter dryga timmen var VSK nära att ta ledningen när Simon Johanssons skott letade sig mot mållinjen men gick strax utanför den bortre stolpen. Ytterligare några minuter senare var Filip Tronêt nära att sätta bollen i mål.

I anfallet efter var det Trelleborgs tur att vara nära ledningsmål två gånger om, först räddade Anton Fagerström bollen vid sin högra stolpe efter ett långt inlägg, på den efterföljande hörnan var Fagerström nere på mållinjen och styrde bort en boll.

Med åtta minuter kvar dök ett jätteläge upp för VSK på en kontring där Simon Johansson spelade fram Tronêt som sköt över.

Under matchens slutminuter dök några halvchanser upp men målen uteblev. Lagen delar därmed på poängen.

VSK Fotboll – Trelleborgs FF 0-0 (0-0)