Oavgjort borta mot Gais

VSK Fotbolls bortamatch mot ”makrillarna” Gais på Gamla Ullevi slutade 1-1 i kväll.

Efter endast tio minuter in i matchen mellan VSK och Gais tar hemmalaget ledningen med 1-0 genom målskytten Nikola Asceric. Sex minuter senare kommer kontringen – Emil Skogh lägger en hörna som Sean Sabetkar förvaltar väl. En nick in av backen och kvitteringen är ett faktum. Ställningen är 1-1 i matchen.
Gais fortsätter halvleken offensivt som väntat och skapar vassa lägen, varav ett kommer precis innan pausvilan. Anton Fagerström räddar och domaren blåser av för halvtid.

Andra halvlek inleds med störtskur från ovan och inga fler mål görs trots flertalet målchanser. Grönvitt åker hem från ett regnigt Göteborg med en poäng och behåller därmed plats 9 i tabellen.

Gais – VSK 1-1 (1-1)