Premiär för VSK Fotbolls nya webbplats

Lagom till höstpremiären lanserar VSK Fotboll sin nya webbplats. Efter 6 år pensioneras den gamla trotjänaren och en ny tar plats.

Under sommaren har ett gäng glada VSK:are jobbat med att skapa den nya webbplatsen som du nu är inne på och börjat fylla den med innehåll.

Vi slog en signal till styrelseledamot Anna Sjödin för att höra hur tankarna gått när den nya webbplatsen skulle utvecklas.

Hej Anna, berätta lite om den nya webbplatsen!

– Hej, jag vill börja med att säga att den gamla webbplatsen har tjänat VSK Fotboll väl under alla dessa år. Men nu var det dags för en som klarar dagens krav och önskemål både tekniskt och informationsmässigt.

Vi har hämtat inspiration från andra klubbars webbplatser och samlat på oss önskemål, synpunkter och utifrån det skapat en webbplats som vi tror passar VSK Fotboll.

Vad har varit viktigt?

– Vi har tillsammans försökt skapa en webbplats där besökaren är i fokus. Du som besökare ska lätt kunna hitta information om lagen och vad som är på gång. Du ska också kunna gå in på webbplatsen från vilken typ av skärm som du önskar. Dessutom har det varit viktigt att webbplatsen ska vara lätt att administrera.

Tycker du att ni har lyckats?

– Ja, vi har i varje fall lagt grunden till något riktigt bra, men självklart behöver vi tillsammans fortsätta att utveckla och förbättra.

Men webbplatsen är aldrig bättre än dess innehåll. En viktig uppgift för klubbens kommunikationsgrupp är att ständigt förse klubbens anhängare med relevant och intressant information om vad som händer i klubben. Vårt nästa steg är därför att se till att vi får ett ännu bättre innehåll som engagerar och lockar många läsare, både nya och gamla.

– Jag vill också passa på att framföra ett stort tack till vår kommunikationsgrupp som består av ideella VSK:are och anställda. Utan allas hjälp hade det inte varit möjligt att så snabbt ta fram en ny webbplats. VSK Fotboll riktar även ett stort tack till vår mångåriga partner QuickNet som stått för design och kodning av webbplatsen.

Vi vill självklart ha feedback på webbplatsen, mejla gärna till fotboll@vasterassk.se.

Vi tackar alla inblandade för ett fantastiskt jobb och ser fram emot att få läsa om och uppleva VSK Fotbolls kommande framgångar på vår nya webbplats.