Ny 1-2-förlust för Grönvitt

VSK Fotboll föll tungt hemma mot Brommapojkarna med 1-2. BP tog tidigt ledningen i matchen men Brian Span skickade snyggt in kvitteringen. Dock kunde gästerna återta ledningen tidigt i andra, en ledning som de sedan kunde bevaka.

Grönvitt åkte på en andra raka förlust när man fick se sig besegrade av BP på Solid Park Arena. Gästerna tog ledningen redan efter sex minuter genom Alexander Nilsson. VSK kom tillbaka efter kvarten spelade genom ett stenhårt skott i snäv vinkel av Brian Span. Inför matchen saknades flera försvarsspelare p.g.a. avstängningar och skador. Vikarierande högerbackenCarlos Gaeta Moggia fick också utgå redan i den 20:e minuten och ersattes av Albin Sporrong som sedan stod för en solid insats. 1-1 stod sig sedan i paus.

Redan efter tre minuter i den andra halvleken återtog gästerna ledningen genom Isac Lidberg. Ett tungt mål såklart och VSK fick jaga en kvittering i den andra halvleken där chanserna fanns, men utan resultat. Oturen grinade hemmalaget i ansiktet och det blev alltså en tung hemmaförlust.

Nästa match i Superettan för VSK Fotboll är på söndag den 22 september då Degerfors IF kommer på besök. Innan dess möter VSK Skiljebo SK i finalen av TV021-cup nu på onsdag den 18 september, också den på Solid Park Arena.