Nu öppnar vi upp för publik

Inför herrlagets senaste hemmamatch mot Vasalund lottade vi ut 8 publikplatser bland våra säsongskortsinnehavare, de med VSK-kortet eller partnerkort. Det var ett test för att se att allt fungerade trots hårda coronarestriktioner.

publik 21

Nu vill vi erbjuda så många som möjligt chansen att se herrlagets hemmamatcher på plats.

Inför hemmamatchen på lördag 8/5 (15.00) mot Jönköpings Södra kommer vi på nytt erbjuda 8 publikplatser för utlottning till våra säsongskortsinnehavare, de med VSK-kortet eller partnerkort.

Vill du delta i utlottningen av biljetterna men ännu inte skaffat något av våra kort, har du chansen att göra så fram till torsdag 6/5 då utlottningen startar.

Du skaffar något av korten på vår hemsida (klicka på länkarna nedan)

VSK-kortet
Säsongskort

Som många av er har hört föreslog regeringen förra veckan att restriktionerna skall lättas så att 500 personer kan tas in i publik på utomhusarrangemang, om smittspridningen så tillåter. I förslaget nämns 17:e maj som startdatum för lättnaden.

Nu vet vi inte hur smittspridningen bedöms till den 17:e när VSK Herr spelar hemmamatch mot IFK Värnamo. Med lite tur får vi möjlighet att ta in ca 500 personer i publik till den matchen. För att få chans till de biljetterna gäller samma som nu, att köpa något av våra kort som ger förtur i utlottningen.

Även om smittläget fortsatt bedöms vara för högt till Värnamo-matchen spelas och bara 8 i publik kan välkomnas, kommer smittläget förr eller senare tillåta en publik om ca 500, det är bara en fråga om lite tid nu.

Vi hoppas verkligen att vi snart ska få välkomna er alla tillbaka till klubbens matcher på Iver Arena.