Matilda Eriholm & Amanda Aldén kallade till F16-landslaget

15-åriga Matilda Eriholm och Amanda Aldén, som tillhör VSK Dam / BK30 har blivit kallade till Svenska Fotbollsförbundets F16 / 04 landslagsläger i Upplands Väsby.

Försvararen Matilda Eriholm gjorde för drygt en vecka sedan sin debut för VSK Dam på vänsterbackspositionen, en debut som slutade i storseger och hållen nolla. Målvakten Amanda Aldén var vid den tidpunkten skadad, men är idag åter i träning – nu är båda uttagna till landslagsläger.

För Amanda Aldéns del blir detta hennes tredje landslagsläger, något hon ser fram emot.
– Det känns fantastiskt kul, jag ser fram emot att åka på lägret och det känns skönt att få komma tillbaka och träffa alla igen, säger målvakten.

Matilda Eriholm, som närvarat på tre läger innan och gjort fyra landskamper är inne på samma spår.
– Det känns otroligt kul att det blev ett läger nu efter ett så långt uppehåll och det ska verkligen bli roligt att träffa alla igen, säger försvararen.

Vad är era förhoppningar på lägret?
– Att få superbra träning! Dessa landslagsläger erbjuder utvecklande utmaningar, sen är det alltid en ynnest att få spela med andra bra spelare och ledare från olika delar av landet. Jag lär mig alltid något nytt på dessa landslagsläger, säger Amanda Aldén och Matilda Eriholm fyller i:

– Mina förhoppningar är att få ut så mycket som möjligt av träningarna och verkligen visa vad jag kan och vill. Sedan hoppas jag såklart på några roliga dagar tillsammans med alla de tjejer som jag inte träffar så ofta, säger Matilda.

Vi säger grattis och önskar Matilda & Amanda lycka till på lägret som äger rum 13-16 juli i Upplands Väsby.

VSK Fotboll