Västerås SK - Trelleborgs FF 4 - 4

tis 16 aug 2022, 19:00

Herr, Seriematch, Iver Arena
Publiksiffra: 1173
50/50 lotteri: Lottnummer 58473 vann 3875 kronorHuvudtränare Kalle Karlsson om dagens match

Hur har träningsveckan varit?

– Bra, det har varit nyttigt med lite fler riktiga träningar efter en period av hårt matchande. Det har gjort att våra nya spelare, som Gambos, Pawlik och Degerlund har fått nyttiga träningspass, framför allt för att skapa kemi med sina lagkamrater.

En ny spelare in i truppen i form av Marcus Degerlund – vad är din bild av honom?

– En mittback som framför allt har sin styrka i försvarsspelet. Stark och rejäl, dessutom väldigt bra i luftrummet. Att han har erfarenhet av ett gäng allsvenska matcher och ett par, tre säsonger i Superettan är ett plus.

Hur ser det ut med skador och sjukdomar i truppen inför matchen?

– Inga nya skador eller sjukdomar.

En viktig match mot Trelleborg väntar – hur ser vi till att säkra tre poäng?

– Vi gjorde väldigt mycket rätt i förra matchen mot BP, men matcher avgörs i straffområdena och där behöver vi vara bättre. Få in fler bollar i boxen, och se till att vinna sin duell när man kampar om inspelen.

Aktuellt

Månadsgivare

Var med och bygg framtidens VSK Fotboll genom att bli månadsgivare. Ditt stöd är viktigt på resan mot våra gemensamma mål. Med ditt stöd skapar du förutsättningar för en hållbar klubb: ekonomiskt, socialt och sportsligt. Vi är tacksamma och glada att du vill vara en del av VSK-familjen. Ditt bidrag går till hela klubbens verksamhet, barn, ungdom, akademi, dam och herr.

Läs mer om att bli månadsgivare

Partnersskap

Vår ambition är att bygga långsiktiga samarbeten där vi alla kan känna att vi skapar gemensamma mervärden. Förutom traditionell exponering i och kring vår fotbollsklubb VSK Fotboll, som är ett etablerat och älskat varumärke, utvecklar vi och letar nya kreativa möjligheter hela tiden.

Samarbetet med VSK Fotboll ska bidra till att klubben utvecklas, etablerar sig som en elitklubb på högsta nivå och håller en hög kvalitet på vår fotbollsutbildning från knatte till elitspelare.

Läs mer om våra partnerskap