Västerås SK - IF Brommapojkarna 2 - 3

tis 8 jun 2021, 14:00

Herr, Träningsmatch, Iver Arena
hellgren21Träningsmatch mot IF Brommapojkarna

VSK spelar träningsmatch mot Brommapojkarna. Matchen är ett led i VSK Fotbolls strategi att via träningsmatcher under säsongen låta spelare som normalt inte startar A-lagets matcher få speltid.

Laguppställning

Startelva

Daniel Svensson

Patric Åslund
Carl Wärme (lån IFK Eskilstuna)
Claus Royo

Samuel Sörman
Olle Edlund
Jonas Hellgren
Axel Malm
Brian Span

Justin Salmon
William Videhult

Avbytare

Elis Wahl (MV)
Max Pettersson
Niklas Eriksson
Raul Stoica
Alex Lindelöv
Alec Schmidt

Aktuellt

Månadsgivare

Var med och bygg framtidens VSK Fotboll genom att bli månadsgivare. Ditt stöd är viktigt på resan mot våra gemensamma mål. Med ditt stöd skapar du förutsättningar för en hållbar klubb: ekonomiskt, socialt och sportsligt. Vi är tacksamma och glada att du vill vara en del av VSK-familjen. Ditt bidrag går till hela klubbens verksamhet, barn, ungdom, akademi, dam och herr.

Läs mer om att bli månadsgivare

Partnersskap

Vår ambition är att bygga långsiktiga samarbeten där vi alla kan känna att vi skapar gemensamma mervärden. Förutom traditionell exponering i och kring vår fotbollsklubb VSK Fotboll, som är ett etablerat och älskat varumärke, utvecklar vi och letar nya kreativa möjligheter hela tiden.

Samarbetet med VSK Fotboll ska bidra till att klubben utvecklas, etablerar sig som en elitklubb på högsta nivå och håller en hög kvalitet på vår fotbollsutbildning från knatte till elitspelare.

Läs mer om våra partnerskap