Vasalunds IF - Västerås SK 3 - 0

tor 25 mar 2021, 13:30

Herr, Träningsmatch, Skytteholms IPTränaren inför Vasalunds IF

Serien närmar sig med stormsteg VSK Fotboll är åter i vardagen efter cupäventyret - Truppen är sliten och behöver återhämtning, säger tränare Thomas Askebrand.

Det har varit en tuff vår för VSK Fotboll där hårt fokus har fått läggas på truppen. Vi tog ett snack med tränaren när laget hade sin matchförberedande träning inför matchen mot Vasalunds IF. Så här veckan efter cuputträdet, hur ser det ut i truppen.

- Det är en hel del skavanker i truppen som en följd av cupspelet. Många är slitna fysiskt och mentalt. Jag är inte förvånad, cupen ställer stora krav på spelarna tidigt på säsongen när man inte är som mest förberedd.

Han fortsätter:

- Det märks att intensiteten på träningarna inte är där, det är förväntat. Nu kör vi lugna träningar och ser till att återhämta oss. Visst, det är inte optimalt det som är men vi gör det bästa av situationen, säger huvudtränaren.

Hur ser det ut inför matchen mot Vasalund?

- Vi har som sagt en del småskador och de ställer vi över helt till den här matchen. Sen har vi ett antal spelare som inte fått speltid i cupen, de prioriteras till den här matchen. Det här är en match för dem, avslutar Thomas.

 

Observera att matchen inte sänds i någon mediakanal. Du kan följa matchen via våra sociala kanaler, rapporteringen kommer dock vara något sporadisk. 

Aktuellt

Månadsgivare

Var med och bygg framtidens VSK Fotboll genom att bli månadsgivare. Ditt stöd är viktigt på resan mot våra gemensamma mål. Med ditt stöd skapar du förutsättningar för en hållbar klubb: ekonomiskt, socialt och sportsligt. Vi är tacksamma och glada att du vill vara en del av VSK-familjen. Ditt bidrag går till hela klubbens verksamhet, barn, ungdom, akademi, dam och herr.

Läs mer om att bli månadsgivare

Partnersskap

Vår ambition är att bygga långsiktiga samarbeten där vi alla kan känna att vi skapar gemensamma mervärden. Förutom traditionell exponering i och kring vår fotbollsklubb VSK Fotboll, som är ett etablerat och älskat varumärke, utvecklar vi och letar nya kreativa möjligheter hela tiden.

Samarbetet med VSK Fotboll ska bidra till att klubben utvecklas, etablerar sig som en elitklubb på högsta nivå och håller en hög kvalitet på vår fotbollsutbildning från knatte till elitspelare.

Läs mer om våra partnerskap