Liam Selin har skrivit lärlingskontrakt

Liam Selin kom till VSK P17 från VIK Fotboll i november 2020. Nu har han belönats med ett lärlingskontrakt med herrlaget. Vi tog ett snack med Liam för att höra hur den senaste tiden har varit och hur han ser på den kommande säsongen.

Hur har det känts att komma till VSK Fotboll?
– Jag tycker att den första tiden har varit mycket lärorik, bra och väldigt rolig då jag kommit in i en bra grupp där vi ständigt strävar för att bli bättre.

Varför valde du VSK?
– Jag valde att ta klivet till VSK Fotboll för att utvecklas ännu mer samt komma närmare de mål som jag har inom fotbollen och då kände jag att det var ett bra steg i rätt riktning, eftersom VSK har en väldigt bra ungdomsverksamhet som fortsätter bli bättre och bättre.

Vilka är dina förväntningar och förhoppningar på dig själv och laget under säsongen 2021?
– Mina förväntningar på mig själv den här säsongen är att fortsätta ge 100% och lite till varje träning och match för att fortsätta utvecklas och komma närmare mina långsiktiga mål samt att klara av de kortsiktiga målen som jag har för den här säsongen. De förväntningar jag har på laget den här säsongen är att alla gör sitt yttersta för att vi som lag ska utvecklas och ge oss så bra förutsättningar som möjligt för att prestera i P17-allsvenskan.

Hur är du som spelare på planen?
– På planen så skulle jag beskriva mig som en spelare som styr mina medspelare väldigt mycket, har bra fötter och en enorm räckvidd.

Hur är du som person och vad du gillar att göra utanför planen?
– Som person så skulle jag vilja jag säga att jag är en omtänksam, en vinnarskalle, pratglad, driven och spontan. På fritiden så gillar jag att vara med kompisar, spela FIFA 21 och spela fotboll.

Vi tackar därmed Liam för intervjun och gratulerar honom till lärlingskontraktet!