”Leffe” blir kvar – förstärker ledarstaben 2020

Leif Berg blir kvar i klubben – i ny roll. ”Leffe”, som under 2019 har varit verksam i olika roller inom klubben och var under säsongsavslutningen huvudansvarig tränare tillsammans med Peter Markstedt.

Till kommande säsong förstärker han ledarstaben och kommer ha fokus på individuell träning, både på och utanför plan. Dessutom kommer han ansvara för kontakten mellan klubben och skola för de berörda a-lagsspelarna samt spelare som ingår i samarbetsavtal med andra klubbar. 

– Det känns väldigt inspirerande med denna nya utmaning och sättet vi kommer att jobba på. Jag ser fram emot att jobba i detta team och jag är tacksam att få fortsätta vara en del av klubben, säger Berg.

VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé:

– Jag är väldigt glad att vi får ha ”Leffe” kvar i klubben. Vi kommer dra stor nytta av hans kompetens och han är en engagerad person som starkt bidrar till den positiva miljön som vi vill ska finnas i klubben. Både jag och Thomas (Askebrand) har varit väldigt måna om att ”Leffe” ska jobba nära spelarna 2020 och nu har vi hittat en optimal konstellation.


Foto: Alexander Arntsen