Vill du vara med och utveckla unga fotbollsspelare?

VSK Fotboll är just nu i en uppbyggnadsfas av vår ungdoms- och akademiverksamhet. Här utbildar vi unga spelare till framtidens stjärnor. Det är iaf vår förhoppning och vårt mål. Nu söker vi dig som vill vara med i den utvecklingen.

Ungdomsverksamheten är en viktig grund för att bli en hållbar fotbollsklubb på högsta nivå över tid. Vi vill att våra unga spelare ska gå vidare till våra representationslag och helst ännu längre. 

Vi vill fortsätta med att få fram spelare som t.ex. Victor Nilsson Lindelöf, Diego Montiel, Filip Tronét och Simon Johansson. Därför söker vi dig som är intresserad av att ta en roll i något av våra ungdomslag P12, P13, P14 och P15.

Vi söker:
Huvudtränare
Assisterande tränare
Lagledare

Har du flera års erfarenhet av liknande roller kan du vara den vi söker. Har du dessutom relevant utbildning är du ännu mer kvalificerad. Är du ambitiös, dedikerad och intresserad av att ingå i ett team av ledare med gemensam spelfilosofi är det dags att söka.

Så här gör du:
Maila ditt personliga brev med tydligt angivit vilken roll du söker, ditt CV och angivna referenser till vår akademichef: herman.ottosson@vasterassk.se senast den 15 november 2020.
Intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden, varför det kan vara smart att tidigt få in din ansökan. 

Har du ännu inte kommit igång med din ledarkarriär kanske du ändå kan vara av intresse. Hör av dig och berätta om din vision så kan det finnas öppningar. 

Eventuella frågor besvaras av Herman Ottosson.