”Laget känns laddade”

I skrivande stund befinner sig laget på resan till Sundsvall. De är snart framme.
– Laget känns laddade, säger Dennis Persson.

Tidigt imorse lämnade den grönvita bussen Solid Park Arena för att resa norrut. Matchen mellan GIF Sundsvall – VSK Fotboll startar i dag klockan 16:00.
– Resan har gått riktigt bra. Några kollar film eller lyssnar på musik och andra sitter och snackar, säger Anton Fagerström.
– Det är jättebra för oss att anpassa sig till en längre resa. Samtidigt kommer det bli riktigt roligt att möta GIF Sundsvall eftersom det är ett bra allsvenskt lag, säger Ilir Berisha.
Filip Ottosson håller med om att stämningen är bra.
– Känslan i laget är bra, vi har haft bra träningar denna veckan. Det känns som att vi har höjt oss en nivå från en lite sämre prestation i förra matchen. Ska bli kul att möta ett bra allsvensk lag och se hur vi står oss gentemot dem.
– Det ska bli inspirerande att få möta ett allsvenskt lag och vi är taggad på att göra en riktigt bra prestation, säger Anton.

Fredagsmorgonen på Solid Park Arena när laget lämnade Västerås för Sundsvall.

– Vi kommer, liksom innan alla andra matcher, att gå in med 100% och försöka utvecklas ännu mer på det vi jobbat på hittills under försäsongen, säger Ilir och avslutar:
– Det är en viktig prestation att se på, att se hur vi agerar mot ett lag i en högre liga. Det blir en bra och rolig match.

– Det är roligt att åka iväg och möta ett allsvenskt motstånd. En match där vi kommer behöva vara på vår absoluta topp. Laget känns väldigt taggade och redo för match, säger Dennis Persson avslutningsvis.

Matchen börjar klockan 16:00
Följ den genom sociala medier @vskfotboll. Se den på Allstar i Västerås tillsammans med Grönvita supportrar. Matchen direktsänds även på www.vlt.se.