Klart: Sport- och akademichef Herman Ottosson lämnar VSK Fotboll

Herman Ottosson har på egen begäran sagt upp sin tjänst i VSK Fotboll som sport- och akademichef. Han har erbjudits och tackat ja till en tjänst som utvecklingsansvarig i Mjällby AIF.

Herman Ottosson värvades till VSK hösten 2018 för att bygga upp akademiverksamheten och har sedan dess fungerat i rollen som akademichef. Sen sommaren 2021 har hans uppdrag vidgats till att också innefatta uppdraget som sportchef. Nu lämnar Herman VSK för ett uppdrag som utvecklingsansvarig i Mjällby AIF.

Herman kom till VSK i slutet av 2018 med uppdrag att bygga upp akademiverksamhet från grunden. Det uppdraget har Herman lyckats med över förväntan. Under senaste dryga året har Herman också fungerat som sportchef, ett uppdrag som lett fram till ett flertal framgångsrika värvningar till herrarnas A-lag.

Under de fyra år Herman varit i VSK Fotboll har han hunnit sätta stor prägel på inte bara hur akademin fungerar och verkar utan också på herrlaget och organisationen i stort.

VSK Fotboll är tacksamma för det jobb och den energi Herman lagt ned för att se till att klubben kan ta nästa steg i sin utveckling.

Från klubben vill vi rikta ett stort tack till Herman för de här åren och önskar honom all lycka till i framtiden.