KLART: Sean Sabetkar förlänger sitt kontrakt

Nu har Grönvitts mittback, tillika lagkapten, Sean Sabetkar skrivit på ett nytt kontrakt med VSK Fotboll. Kontraktet är på två år och Sean har trots att säsongen ännu inte avslutats hunnit fundera en bra stund på hur han ser på sin framtid inom fotbollen. 

– Min ambition, precis som alla andra fotbollsspelare på den här nivån är att spela så högt upp det bara går i seriesystemet. Att jag väljer VSK ska man se som att jag verkligen tror på klubben och grabbarna i laget. Tillsammans kan vi göra resan uppåt, säger Sean och tillägger:

– Jag är verkligen stolt och glad över att få spela i VSK och jag känner stor inspiration för de säsonger som kommer, när jag vet att jag kommer dra på mig den grönvita tröjan. 

Du pendlar från Stockholm varje gång det är träning, hur funkar det?

– Jag har inte upplevt några som helst problem med det eftersom jag kommer till en plats där jag trivs, då blir resorna inte jobbiga, konstaterar lagkaptenen. 

Säsongen som nu är på väg att avslutas har innehållit ömsom vin, ömsom vatten – vad är dina reflektioner. 

– Så är det verkligen, det gick definitivt inte som tänkt i början. Men jag tar med mig den senare delen av säsongen. Där vi visar vilken kraft det finns i laget, när alla ger sitt max och jobbar hårt för varandra. Jag vet vad laget kan och det är därför det är extra lätt att skriva på ett nytt kontrakt, säger Sean. 

Avslutningsvis, vad tror du behövs för att laget ska kunna spela som ni gör just nu en hel säsong?

– Det viktigaste utan tvekan är kontinuitet i truppen och det runtomkring. Jag hoppas och tror att vi får behålla stommen i laget till nästa år. Kan vi göra det har vi möjlighet att utveckla spelet ytterligare och behöver inte börja om igen. Nu har vi sent omsider satt spelsystemet, nu ska vi se till att göra det ännu bättre till nästa år, avslutar lagkaptenen. 

Vi säger tack till Sean för intervjun och grattis till två nya år i den grönvita skruden.

Uppmärksammas på P4 Västmanland också: