Klart: Petar Petrovic skriver på för VSK

Med Allsvenska meriter från Brommapojkarna och Malmö FF samt utlandsspel i serbiska klubben Radnicki Nis – i dag skrev 23-årige Petar Petrovic på för VSK Fotboll.

Flera klubbar i Superettan har visat sitt intresse för den offensiva yttermittfältaren när det ryktades att han skulle bryta med sin tidigare klubb, serbiska Radnicki Nis. Valet föll på VSK och Petar Petrovic förstärker truppen för VSK Fotboll, ett kontrakt för säsongen 2019.

– Det kändes rätt från första början. VSK är en klubb med mycket ambitioner och mötet med tränaren (Thomas Gabrielsson) kändes riktigt bra, berättar 23-åringen.

Under gårdagens möte mot Jönköping Södra IF satt Petar på läktaren.
– Jag var här i går och såg VSK spela. Det känns som ett lag som vill spela fotboll, som vill anta utmaningar och jag gillar det. Jag är här för att hjälpa truppen ta en så hög placering som möjligt i Superettan, säger Petrovic.

Ado Sadzak, Sportchef VSK Fotboll kommenterar:
– Petar Petrovic är en profilspelare som vi sökt efter och behöver. Han är kvick, teknisk, ambitiös och seriös. Det är helt klart en merit att han spelat på högre nivå. Det spetsar till vår trupp.

Petar Petrovic presenteras under presskonferensen i dag 16:30 och börjar träna nu på fredag.