Läs mer..." />

Klart: Nytt avtal kring merchandise

Nu är det klart med ett nytt avtal gällande merchandise. Västerås SK har slutit ett avtal med Sport Design Sweden med start i år 2020.

Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.

– Merchandise är ett område som vi känner att vi kunnat arbeta mycket bättre kring de senaste åren. Nu gör vi en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution med en ny webbshop. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men vi räknar även med att det blir en betydande intäkt för föreningen, säger Andreas Dayan, klubbchef Västerås SK. 

Med 10 års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbari världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs känner Sport Design Sweden sig rustade att ta Västerås SK:s produkter och försäljning till en ny nivå inför säsongen 2020.

– Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden. 

Västerås SK är mycket glada över samarbetet och ser fram emot kommande säsong. Inom kort kommer ett helt nytt sortiment finnas tillgängligt till försäljning på arenan, hos återförsäljare samt i den nya webshopen.

VSK Fotboll