A-lagets lagledare: Mikael Södergran

VSK Fotboll presenterar Mikael Södergran. Med sinne för organisation och struktur har han nu tagit plats i rollen som lagledare för A-laget:
– Jag har sett fram emot detta!

Mikael Södergran förstärker organisationen som lagledare. Mikael är väl bekant med både fotboll, föreningslivet och VSK som klubb tidigare, under förra säsongen var han lagledare för P19 i VSK Akademi. 
– Jag kände mig otroligt glad att få frågan om att bli lagledare. Jag gillar samhörigheten i VSK och vad klubben står för, säger Mikael om uppdraget.
– Jag älskar organisation och lägger gärna ner lite extra tid på saker för att det ska fungera utanför planen. På planen ska allting bara fungera för spelarna för dem, där ska de bara fokusera på match, inte att de har för stor strumpa i vänster sko.

Mikael kommer ta hand om många praktiska delar i A-laget, men även en hel del administration.
– Jag ser fram emot denna säsong, att komma in i gänget och lära känna grabbarna. Ger man mycket som lagledare och gör ett bra jobb, så får man mycket tillbaka, säger Mikael och ler. 

Ado Sadzac, Sportchef VSK Fotboll kommenterar tillskottet i klubben:
– Mikael Södergran är duktig på att få saker och ting att flyta på. Han kommer fylla en jätteviktig funktion i A-laget genom att bland annat hålla koll på sjuk- och skadeläget i laget. Därmed lyfter vi även professionaliteten runt A-laget ytterligare.