Läs mer..." />

KLART: Jonas Hellgren har skrivit på för ytterligare två år

Efter att ha återvänt till VSK Fotboll inför säsongen 2016 har Jonas Hellgren varit en stabil spelare på mittfältet. Nu är det klart att Jonas blir kvar i två år till efter att han signat ett rykande färskt kontrakt.
– Att få representera sin stads lag är ett privilegium och förhoppningsvis kan vi ta nästa steg och åter få se allsvensk fotboll i Västerås.

Jonas Hellgren gjorde sin första match i VSK Fotbolls a-lag 2010 – året då Grönvitt avancerade till Superettan. Året därpå när degraderingen var ett faktum så fortsatte äventyret i superettanklubbarna Östers IF, Assyriska FF och slutligen i Utsiktens BK innan han inför säsongen 2016 återvände till Grönvitt.

– Jag är väldigt glad och stolt över att få spela i VSK Fotboll de kommande två åren och att få vara med på den här resan klubben gör. Att få representera sin stads lag är ett privilegium och förhoppningsvis kan vi ta nästa steg och åter få se allsvensk fotboll i Västerås, säger Jonas Hellgren.

En viktig kugge är nu klar för en fortsättning i lagbygget inför säsongen 2020.

– Glädjande att ytterligare en pusselbit har kommit på plats inför kommande säsong. Jonas bidrar med en dynamik som gör att han precis som tidigare kommer vara en viktig spelare, säger VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé.