Klart: Ida Grahn ansluter till VSK Fotboll

VSK Dam fortsätter att rusta för säsongen.
Ida Grahn, mittfältare, ansluter till klubben.
– Jag kände att jag behövde ett miljöombyte i mitt fotbollsspelande och då passade VSK jättebra, säger Ida.

Välkommen till VSK – hur känns det att vara i Grönvitt?

– Tack, det känns jättebra – det ska bli kul att spela i VSK.

Varför blev det VSK för dig?

– Jag har spelat i Gideonsberg och kände att jag behövde miljöombyte i mitt fotbollsspelande och då passade VSK jättebra.

Apropå andra klubbar, vilka fler har du spelat i?

– Jag kommer från Skultuna så jag spelade i Skultuna IS fram till att jag var 15. Sen blev det Gideonsberg i Västerås där jag spelat senaste två åren. De är de klubbar jag spelat i så här långt, VSK blir den tredje.

Vilken position har du och vilka är dina spetsegenskaper?

– Jag är mittfältare där jag kan spela på olika positioner. Jag tycker jag är bra med bollen och har fin teknik.

Nu ska VSK spela i Div 2 – en serie som du spelade i förra säsongen. Hur kommer det gå för oss?

– VSK var ett bra lag i Div 3 så vi kommer klara oss bra. Det finns några bra lag i Div 2 där vi kommer att få jämna matcher. Övriga lag i serien bör vi klara av. Som jag ser det ska vi vara där uppe i toppen och kriga, säger Ida avslutningsvis.

Vi hälsar Ida välkommen till VSK och önskar henne lycka till i Grönvitt.