Klart: Emil Skogh lämnar VSK Fotboll

Idag har VSK och Emil Skogh kommit överens om att bryta Emils kontrakt med omedelbar verkan. Emil kommer att fortsätta sitt fotbollsspelande i en annan klubb.

Emil kom till VSK inför säsongen 2019 närmast från Örgryte där han tränades av VSK:s förra tränare Thomas Askebrand. Emil har gjort en rad fina insatser i VSK – vem minns inte volleyskottet mot GAIS 2019 på Iver Arena när VSK säkrade kontraktet. Under gångna säsongen har Emil haft svårare att ta en startplats – VSK och Emil är överens om att hans karriär bäst kan fortsätta i en annan klubb.

Så här säger sport- och akademichef Herman Ottosson om Emil:

”Emil är inne på sitt fjärde år i klubben och har under hela sin tid varit en lojal spelare som alltid haft klubbens och lagets bästa för ögonen. Från VSK:s sida vill jag passa på att tacka Emil för hans fina insatser i den grönvita tröjan och önska honom lycka till i Sandviken”.  

Så här säger Emil Skogh om sin tid i VSK:

”Jag är väldigt tacksam för min tid i VSK och allt runtom, det har varit en stor trygghet för mig. Jag trivs otroligt bra i den här staden. Jag tror stenhårt på det VSK gör nu.”