Kevin Custovic förlänger med VSK Fotboll: ”Förmån att få representera VSK”

Kevin Custovic
Foto: Åke Hedvall

Igår, tisdag, gjorde Kevin Custovic debut i Superettan för Grönvitt. Debuten slutade med en assist och 1-0 seger för VSK. Nu har mittfältaren skrivit på ett nytt kontrakt med klubben som sträcker sig över säsongen 2022.

Mittfältaren kom till VSK Fotboll som 17-åring från IFK Västerås 2017. Sen dess har det blivit tre utlåningar till Skiljebo SK, Enköpings SK och Nyköpings BIS. Totalt sett har Kevin gjort 13 framträdanden i seriespel för VSK, nu vill han ta en permanent plats i den grönvita startelvan.

– Jag är stolt över att få representera VSK Fotboll, en klubb från staden jag har formats som människa. Det är en fantastisk förmån att få spela för VSK Fotboll, säger Kevin och fortsätter:

– Mitt huvudsakliga mål är att arbeta mig fram till en fastgjuten plats i startelvan och hjälpa VSK till Allsvenskan. Jag har alltid höga mål och har en filosofi om att sikta högt, säger han.

VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé om Custovic kontraktsförlängning:

– Vi tror på Kevin både kortsiktigt och långsiktigt och han har visat upp en brant positiv utvecklingskurva både på och utanför plan sedan en tid tillbaka. Det är även extra tillfredställande för oss som klubb att förlänga ett avtal med en lokal spelare från Västerås.

VSK Fotboll