VSK Fotboll förlänger mer Karwan Safari

Karwan Safari har skrivit på ett nytt 1 års kontrakt med VSK Fotboll.
– Det ska bli en riktigt rolig säsong och att få arbeta med Thomas Askebrand som jag har fått en mycket bra bild av efter de samtal vi haft.

Safari kom till VSK Fotboll hösten 2015 efter att ha gjort stor succé i Skiljebo SK. Hösten 2015 kom för Grönvitt att kallas ”drömhösten” med säkrat kontrakt i mot Södertälje FK i sista matchen och där och då tog klubben det avstampet som behövdes för att klättra dit vi är idag.

-Det känns jättebra att få fortsätta vara med på resan vi påbörjat. Det ska bli en riktigt rolig säsong och att få arbeta med Thomas Askebrand som jag har fått en mycket bra bild av efter de samtal vi haft säger Karwan Safari.

Safari har under de fem säsonger han tillhört VSK Fotboll alltid varit en frekvent målskytt och säsongen 2017 stod han överst i Skytteligan efter 17 fullträffar. Den senaste säsongen blev Karwan även bäste målskytt i Grönvitts comeback säsong i Superettan med 9 kassar.

– Ytterligare en pusselbit är på plats. Det ska verkligen bli spännande att följa Karwan kommande säsong då vi tror att han har ytterligare växlar att lägga i och han är väldigt motiverad att ta nästa steg säger VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé.