Karwan och ”Dogge” sänkte Akropolis i hemmapremiären

Det blev full pott för VSK Fotboll i hemmapremiären mot Akropolis IF när Grönvitt vann med siffrorna 3-0 inför 5069 personer.

VSK Fotboll har fått en smakstart på säsongen 2018. Seriepremiären borta mot Skellefteå FF vann man med 3-1 och hemmapremiären idag vann man med 3-0.

Strax innan det gått en halvtimme hade VSK och Douglas Karlberg skaffat sig två heta lägen, men målvakten stoppade båda chanserna.

När ”Dogge” kom igenom i straffområdet en tredje gång blev han fälld och huvuddomaren Haris Memisevic dömde straff. Karwan Safari la bollen på straffpunkten och sköt stensäkert in 1-0 inför en jublande publik. Detta blev även halvtidsresultatet.

Sju minuter in i den andra halvleken utökade Karwan på till 2-0 när han snyggt placerade bollen i nät efter en nick.

Det var VSK Fotboll som förde matchen och man höll igen tätt de gånger Akropolis gick till anfall.

I den 81:a minuten fastställde ”Dogge”, som även blev utsedd till matchens lirare, slutresultatet till 3-0 när han löpte i djupled, fick med sig långbollen från Ravy Tsouka och dunkade in trean.

VSK Fotboll – Akropolis IF 3-0 (1-0)
1-0 (33) – Karwan Safari (Straff)