Karlberg ledde Grönvitt till semifinal

Kvartsfinalen i TV021 Cup blev en enkel match för Grönvitt. Segersiffrorna skrevs till 0-13 (0-6) och dagens lagkapten Douglas Karlberg stod för hela sju mål i matchen.

På Trollebo IP var det VSK som tog kommandot direkt. William Videhult satte 0-1 efter elva minuter innan akademispelarna Sier Sultan och Samuel Dahl satte 0-2 och 0-3. Sedan var det dags för Douglas Karlberg att skriva in sig i målprotokollet.

Karlberg satte ett äkta hattrick i slutet av den första halvleken fram till 0-6. Till den andra halvleken fortsatte Karlberg producera mål, 0-7 och 0-8 kom inom loppet av några minuter. Samuel Holm satte 0-9 när Grönvitt gjorde mål nästintill direkt på avspark.

William Videhult gjorde sitt andra mål i den 71:a minuten innan Douglas Karlberg, två gånger om, och Samuel Holm satte matchens avslutande mål.

VSK Fotboll är klara för semifinal i TV021 Cup där Sala FF väntar, datum för matchen kommer vid ett senare tillfälle.

Hallstahammars SK – VSK Fotboll 0-13 (0-6)
11′ 0-1 – William Videhult
15′ 0-2 – Sier Sultan
18′ 0-3 – Samuel Dahl
26′ 0-4 – Douglas Karlberg
37’ 0-5 – Douglas Karlberg
38’ 0-6 – Douglas Karlberg
——————————————————-
57’ 0-7 – Douglas Karlberg
64’ 0-8 – Douglas Karlberg
65’ 0-9 – Samuel Holm
71’ 0-10 – William Videhult
75’ 0-11 – Douglas Karlberg (Straff)
87’ 0-12 – Samuel Holm
89’ 0-13 – Douglas Karlberg