Läs mer..." />

Justin Salmon klar för VSK Fotboll

Justin Salmon

Grönvitt gör sitt tredje nyförvärv under sommarfönstret och det är innermittfältaren Justin Salmon som ansluter från Karlslund – 21-åringen har skrivit på ett 2,5-årskontrakt som sträcker sig över säsongen 2022.

Justin Salmon är skolad i Brommapojkarna och AIK Fotboll, som seniorspelare har innermittfältaren representerat Eskilstuna City och nu senast Karlslund i Division 1 Norra.

– Det känns underbart att vara klar för VSK Fotboll, det är skönt att allting är klart och att jag äntligen får representera Grönvitt, säger Justin och fortsätter:

– Jag har fått en väldigt bra fotbollsskola med elitsatsning i väldigt ung ålder, vilket har gett mig väldigt mycket fotbollsmässigt men även professionalitet utanför planen. Det har varit en rolig fotbollsresa än så länge och nu ser jag oerhört mycket fram emot att komma hit och bidra med mina kvalitéer, säger han.

Justin beskriver sig själv som en hårt arbetande mittfältare som har sina spetskvalitéer i det offensiva spelet.

– Mina spetsegenskaper ligger i det offensiva spelet där jag är bra på att luckra upp försvar och hitta passningar i den offensiva tredjedelen, samtidigt som jag gillar att ta defensivt ansvar också, säger han och fortsätter:

– Jag ansluter till laget i god form, jag har spelat tio matcher i Division 1 Norra under säsongen där jag stått för fem assist. Så formen känns bra och nu ser jag fram emot att bidra även här i VSK, säger innermittfältaren.

VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé om värvningen:

– Med Justin får vi en dynamisk spelare med god blick för spelet och som bidrar med poäng samt ett hårt arbete. Vi var väldigt nära att plocka in Justin redan inför denna säsong och vi är nöjda med att han nu är här.

Justin Salmon kommer bära nummer 22 och gör sitt första träningspass med laget i eftermiddag, torsdag.

VSK Fotboll