Jocke Gunnarsson lämnar VSK Fotboll

VSK:s assisterande tränare Joacim Gunnarsson väljer att avsluta sitt uppdrag i klubben. Han informerade spelartruppen om sitt beslut under morgonen.

– Det är ett beslut jag tagit gemensamt med Thomas (Gabrielsson, VSK:s huvudtränare) efter en tids diskussioner utifrån flera aspekter. Det är ingen stor dramatik bakom detta. Tränaruppdraget är svårt att kombinera med mitt civila jobb och jag känner att min roll och jag själv inte kan utvecklas i den takt jag vill, säger Jocke Gunnarsson och fortsätter:
– Det känns bra att lämna i samband med sommaruppehållet så att klubben får tid att hitta en bra lösning för tränarstaben. Jag är tacksam för tiden jag fått i VSK med spelarna, Thomas och övriga ledarstaben. Jag och Thomas har upplevt mycket tillsammans och lärt oss mycket av varandra. Nu är det fullt fokus på att vinna matchen på tisdag innan vi går skilda vägar.

Matchen mot Dalkurd blir Gunnarssons sista för VSK, som påbörjat arbetet med att hitta en ny lösning för tränarstaben. 

– Vi vill tacka Jocke för hans tid i klubben. Han var med och tog upp oss i Superettan och har tillsammans med Thomas gjort ett stort jobb i år. Även om vi hade velat undvika den här typen av förändring under pågående säsong, så har det hanterats väldigt bra av Jocke och staben och ger oss möjlighet att ha en lösning klar efter uppehållet, säger Ado Sadzak, sportsligt ansvarig i VSK Fotboll.

För mer information, kontakta Ado Sadzak, sportsligt ansvarig i VSK Fotbolls styrelse, ‭072-554 89 48