”Jag älskar den här klubben”

Boris Ljevar är en av spelarna i truppen som förknippas mest med VSK, han är nu inne i sin nionde säsong i Grönvitt och känner sig tillfreds med situationen klubben är inne i nu. – Jag stormtrivs, nu får man äntligen må bra, säger Boris som har spelat säsonger i VSK när det sett helt annorlunda ut mot den här säsongen.

Kärleken till klubben har alltid funnits där, och den finns än idag.

– Jag älskar den här klubben, jag har växt upp med den här klubban. Jag stormtrivs, speciellt detta året. Det är nu de senaste åren det börjat gå riktigt bra, jag har varit med när vi legat i skiten och då har man mått riktigt illa. Nu får man äntligen må bra.

Det har skett en förändring i VSK nu, hur har de här åren varit?
– De har varit väldigt jobbiga, speciellt mentalt. Ibland har man funderat om man orkar det här, men nånstans fortsätter man. Jag trodde verkligen att vi skulle vända det här och nu står vi här i det här läget. Jag mår extra bra.

Vad är det som gör att det går bra nu?
– Framförallt så har vi bra fotbollsspelare, väldigt bra fotbollsspelare på den här nivån. Bredden är det jag skulle säga står ut. Förut kunde vi ha 10-11 bra lirare, resten låg lite väl långt ifrån och då räckte det med en-två skador så blev det jäkligt jobbigt. Nu kan vi ha fyra-fem spelare borta, då är det bara att ta in nya så är det inga problem. Det är det som gör att du vinner en serie.

Hör hela intervjun med Boris Ljevar i videon ovanför.

Omgång 24
VSK Fotboll – Sollentuna FF
Söndag 30/9 15.00
Solid Park Arena

Biljettlänk >>>

 

Dan Kiwii Persson