Ingen publik på våra matcher

Med anledning av de nya regionala restriktionerna för Västmanland kan vi inte längre erbjuda någon publik plats på de kommande hemmamatcherna i slutet av november och i början av december. 

”Vi får tyvärr konstatera att matchen mot Trelleborg blev säsongens enda hemmamatch inför publik”, kommenterar ordförande Anna Sjödin nyheten om de nya restriktionerna. 

Matchen mot Trelleborgs FF spelades på Iver Arena inför 300 entusiastiska i publiken. Hejarop och ramsor hördes matchen igenom och den gemensamma känslan som infann sig kan nog bäst beskrivas som – det här har vi längtat efter så länge. 

Vi vill också passa på att informera om att tack vare all generositet som de 300 i publiken visade samt från våra matchsponsorer gick hela arrangemanget med ett plusresultat på ca 15 000 kr när alla omkostnaderna dragits av. 

Anna Sjödin: ”Vi i klubben vill rikta ett stort varmt tack till alla som var på plats mot Trelleborg och till våra matchsponsorer. Stämningen var underbar och alla bidrog så att vi fick ihop arrangemanget ekonomiskt, helt perfekt – tack alla”.

Matchens sponsorer var: Ica Maxi Erikslund, Björklunds kaffe samt Swetex