Hylla våra hjältar: VSK Fotboll – Östersunds FK 11/11 15.00 – Här är allt du behöver veta

De Grönvita krigarna har en återstående match på schemat när vi på lördag tar emot Östersunds FK på Hitachi Energy Arena. Även om seriesegern är säkrad ska vi alla ta tillfället i akt och hylla våra hjältar för deras fantastiska prestation under hela säsongen. Dessutom ska vi tacka av våra trotjänare som nu lämnar klubben efter denna match. Kom ned och visa ditt stöd och så klart – njut av seriens bästa fotboll.

Här är allt du behöver veta vad som händer före och under matchen samt hur det funkar med biljetter och entré.

VIKTIG INFORMATION: Vi har gjort om hur barn- och ungdomsbiljetter bokas mot tidigare under säsongen. Läs noga igenom hur de nya rutinerna ser ut nedan.

VÄSKFÖRBUD råder på arenan – läs mer om säkerhetsföreskrifter längre ned i texten.

En lycklig Simon Gefvert

Exklusivt erbjudande

Upplev säsongens sista match med mat och dryck på Hitachi Energy Arena

Vi ett fint erbjudande för er som vill att njuta av matchen mot Östersunds FK med mat och dryck i vår VIP-loge.

Förutom trevligt sällskap ingår följande i vårt paketpris.

– Schysst sportkäk, tex Wallenbergare eller Oxfilépasta

– Måltidsdryck och kaffe

– Manager Kalle Karlsson ger oss exklusivt försnack och sin syn på dagens match

– Reserverade platser på Carpenterhyllan om man vill se matchen därifrån

Baren är öppen och på lördag slår vi upp portarna till logen kl 13.00.

Pris för partners 295kr/per person (ink moms)

Pris för alla andra 550kr/ per person (ink moms)

Välkomna!

Du bokar din biljett på kansli@vskfotboll.nu senast 10/11 09.00


Våra läktarsektioner

Sittplats

Sektion C: Är sektionen där många av våra partners sitter och många med säsongskort. Det är relativt lite stolar som kan bokas på den här sektionen så vill man sitta här måste man vara ute i god tid för att hitta en bra plats.

Sektion D: På övre delen av sektion D sitter många säsongskortsinnehavare som tillhör ”aktiv sittplats”, det vill säga lite äldre supportrar som är aktiva, sjunger och visar engagemang.

Sektion B och E: Är sektioner där vår breddpublik normalt bokar sina biljetter.

Sektion A: Är i första hand till för barnfamiljer som önskar det relativa lugn som en ändsektion erbjuder. På sektion A skall också de bortasupportrar som väljer sittplats boka sina biljetter.

Ståplats

Sektion G och H: På högra delen av sektion G och vänstra delen av sektion H står våra mest hängivna supportrar. Det är ”klackens” plats och här sjunger man och stöttar laget. Om barn står här måste de vara under uppsikt av vuxen.

Sektion F, G, H och I: På sektion F, vänstra delen av sektion G, högra delen på sektion H samt sektion I står vår övriga ståplatspublik. Här är det lite lugnare och vuxna som har sina barn med sig står företrädesvis här.

Tänk vad pappa ställt till med…

Biljetter

Precis som föregående hemmamatcher under höstsäsongen ser vi att väldigt många bokar sina biljetter dagarna innan match. Vi räknar med att vi blir många Grönvita på plats på lördag. Se till att säkra den biljett du vill ha redan nu. Är ni ett sällskap som ska sitta tillsammans på sittplats bör ni boka era biljetter direkt för att vara säkra på att få sitta ihop.

Biljetter för vuxna kan köpas på två sätt.

Webben
Biljetter bokar du via nätet på vskfotboll.ebiljett.nu.

ABB Nord (ishockeyhallen)
Biljettförsäljning vid ABB Nord 90 min innan avspark.

Här hittar du all biljettinformation

Biljetter: VSK Fotboll


VSK Fotboll erbjuder alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla hemmamatcher

Tack vare våra generösa samarbetspartners kan vi i år erbjuda alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla VSK Fotbolls hemmamatcher.

Så här gör du som är upp till 18 år för att komma in gratis på VSK Fotbolls hemmamatcher.

  • Alla barn och ungdomar ska boka sin biljett via biljettsystemet, oavsett om man bokar sitt- eller ståplats. Alla barn och ungdomar behöver ha en biljett för att gå in på matchen. Biljetten bokas på vår vanliga biljettsajt. Alla som bokar barn- och ungdomsbiljett behöver kunna styrka sin ålder genom att visa legitimation vid insläpp (gäller från 15 år och uppåt).  
  • För att säkerställa att biljetterna som förbokas används tas en serviceavgift på 25 kr per biljett ut när man bokar en biljett innan matchdagen. På matchdag, från klockan 09.00, kan du boka din barn- och ungdomsbiljett utan kostnad på arenans olika sektioner i vårt biljettsystem.
  • Detta gör att vi ser till att alla bokade biljetter används och att fler kan vara på plats och se våra hemmamatcher. 
  • De som köper barn- och ungdomsbiljett till hemmastå ska vid entré använda den särskilda kö för barn- och ungdomsbiljetter som finns vid insläppet.

För dig som vill ha biljett på sittplats tillsammans med ett sällskap så uppmanar vi er att boka biljett direkt så ni får sitta på de platser ni önskar.

Olle Edlund är i vart fall lite nöjd med att ha spelat upp VSK i Allsvenskan

På arenan

Observera – väskförbud råder på denna match

Väskförbudet innebär ett totalt förbud mot att ta med sig någon form av väska in på arenan. Förbudet gäller vanliga väskor, handväskor, plastkassar, ja, alla former en ”väska” kan ta sig.

Det medges två undantag från regeln och det är skötväskor som innehåller saker som behövs för att sköta om mindre barn samt ”medicinska” väskor som då ska innehålla medicinska produkter som oundgängligen måste medföras på arrangemanget.

Väskor som får medföras kommer dock att bli föremål för visitation innan entré medges.

För att minska köer öppnar arenan kl 13.30 på lördag, det vill säga 90 minuter innan avspark. Kom i god tid – det kan bli köer i samband med visiteringar som kommer vara noggranna.

På arenan har vi kiosker öppna på sittplats, och hemmastå Vi erbjuder vanligt kioskutbud med varma och kalla drycker. Vi säljer också grillade hamburgare och varmkorv.

Vi har godisregn på ståplats i halvtid för den yngre publiken på arenan (upp till 12 år). Godissugna som är äldre än så hänvisar vi till våra kiosker.

Vi uppmanar alla att komma i god till arenan. Det kommer vara många människor som vill se matchen och det blir lätt köer till biljettluckor och entréer om alla kommer samtidigt med mindre än 30 minuter kvar till avspark.

Filip Tronêt håller igång klacken i matchen mot Gais då han var avstängd.

Souvenirer

Souvenirer säljer vi bakom sittplatsläktaren före match. I stå- och sittplatskioskerna finns ett mindre utbud av souvenirer till försäljning. Välkommen att ”kitta” upp dig med något grönt och vitt – varför inte en Grönvit vintermössa så du håller dig varm och go i väntan på Allsvenskan 2024!

Det kommer vara mycket människor på plats – kom med ett glatt humör, visa hänsyn och heja fram Grönvitt till tre poäng.

Heja Sport!