Hemmapremiär: VSK Fotboll – Örgryte IS (10/4 15.00) – Här är allt du behöver veta

Efter en härlig bortaseger i premiären mot IK Brage är det nu dags för första matchen på hemmagräset. VSK Fotboll möter Örgryte IS i hemmapremiären på annandagpåsk kl 15.00 på Iver Arena.

Här är allt du behöver veta vad som händer före och under matchen samt hur det funkar med biljetter och entré till matchen.


VSK-marschen

Före matchen arrangerar våra supportrar den traditionella VSK-marschen från Stora torget till arenan. Alla är välkomna att gå i marschen, ung som gammal. Enda kravet – ha något grönvitt på dig.

Samling sker utanför restaurang Bellman 13.50.

Banderoll längst fram och alla samlas BAKOM den.

Marschen startar 14.00 och anländer till arenan cirka 14.40.

Här hittar du mer information.


Biljetter

Observera: Det kommer att vara många som vill se hemmapremiären och vill du vara säker på att få biljetter till en särskild sektion uppmanar vi dig att ordna med din biljett redan idag. Är ni ett sällskap som ska sitta tillsammans på sittplats bör ni boka era biljetter direkt för att vara säkra på att få sitta ihop.

Biljetter för vuxna kan köpas på två sätt.

Webben
Biljetter bokar du via nätet på vskfotboll.ebiljett.nu.

ABB Nord (ishockeyhallen)
Biljettförsäljning vid ABB Nord 60 min innan avspark.

Vill du ha ett säsongskort så är det helt rätt läge att slå till på ett sådant.

Säsongskort köper du här

Här hittar du all biljettinformation

Biljetter: VSK Fotboll


VSK Fotboll erbjuder alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla hemmamatcher

Tack vare våra generösa samarbetspartners kan vi i år erbjuda alla barn och ungdomar upp till 18 år fritt inträde till alla VSK Fotbolls hemmamatcher.

Det Gröna kortet (klippkortet) är inte klart – tills vidare gäller följande sätt för entré för alla upp till 18 år.

Så här gör du som är under 18 år för att komma in gratis på VSK Fotbolls hemmamatcher.

  • I samband med match ska du som ska stå på vår ståplatsläktare gå direkt till entrén till ståplatsläktaren (gäller såväl hemma- som bortasupportrar). Där sker id-kontroll vid behov och du släps in på arenan utan någon särskild biljett.
  • För dig som vill ha biljett på sittplats måste du hämta ut en biljett som visar var din sittplats är belägen på arenan. Du hämtar ut biljetten i biljettluckan i ABB Arena Nord (Hockeyhallen). Id-kontroll sker vid luckan.
  • Du kan bara hämta ut en (1) biljett per match.
  • Biljettluckorna öppnar 1 timme innan match.

Observera – vi kan inte garantera att biljett kan fås med ett sällskap som bokat biljett på annat sätt.

För dig som vill ha biljett på sittplats tillsammans med ett sällskap som bokat biljett på annat sätt rekommenderar vi att ni kommer i god tid till biljettluckan och ordnar med det.


På arenan

Vi uppmanar alla att komma i god till arenan. Det kommer vara många människor som vill se hemmapremiären och det blir lätt köer till biljettluckor och entréer om alla kommer samtidigt med mindre än 30 minuter kvar till avspark. För er som som inte ska gå i VSK-marschen är ett bra tips att gå in på arenan innan marschen anländer – för då blir det rätt givet köer.

På arenan har vi kiosker öppna på sittplats och hemma- och bortastå. Vi erbjuder vanligt kioskutbud med varma och kalla drycker. Vi säljer också grillade hamburgare och varmkorv.


Souvenirer

Vi har också VSK Pop-Up shop där du kan köpa dina souvenirer före matchen. Shopen kommer vara belägen utanför arenan nära ståplatsingången. Det är ett stort grönt och vitt tält som du inte kan missa.

Kom med ett glatt humör – visa hänsyn och heja fram Grönvitt till tre poäng.