Hälsa säsongen 2024 välkommen: Gemensam träningsstart – 13/1 kl 14.00

VSK Fotboll hälsar alla Grönvita hjärtligt välkomna att tillsammans med våra representationslag officiellt kicka igång säsongen 2024. Enligt tradition samlas vi på Hitachi Energy Arena och avnjuter säsongens första träningspass med lagen.

Så här ser söndagen ut

Klockan 14.00 marscherar laget gemensamt ut för att ta emot hyllningar från oss som samlats på läktaren. Gemensam uppvärmning av lagen varefter träning startar för respektive lag på varsin planhalva. Under träning sker intervjuer med spelare och ledare från lagen via högtalarsystemet.

Vi bjuder på kaffe för att hålla värmen och kiosken i sittplatsläktaren är öppen för försäljning av vanligt kioskutbud.

Efter träning bjuder lagen in alla barn att komma ned på planen och hänga med sina favoritspelare. Lagen har organiserat små tävlingar och naturligtvis får alla chansen att mäta sina krafter mot våra målvakter från straffpunkten.

Efter avslutad träning bjuder styrelsen in alla intresserade till informationsmöte där vi får korta genomgångar av lagens tränare och lagkaptener och förstås chansen att ställa frågor om kommande säsong. Vidare kommer styrelsen informera om läget i föreningen och vad som är på gång utifrån att herrlaget spelar i Allsvenskan i år. Naturligtvis finns även möjligheten här att ställa frågor och resa viktiga diskussionspunkter.

Mötet sker i VIP-logen på Hitachi Energy Arena. För dig som bara vill delta i mötet är 15.00 en bra rikttid att vara på plats.

Hjärtligt välkomna att tillsammans med oss kicka igång säsongen 2024.

Vi vill också lyfta fram att du kan fortsätta hänga med våra herrspelare senare under dagen – i halvtid i bandymatchen som börjar kl 17.00 där VSK möter Hammarby IF kommer våra spelare dyka upp vid kiosken och skriva autografer, ge chans att ta selfies och bjuda på fotbollssnack!

Manager Kalle Karlsson:

– Jag sprang på Christoffer Fagerström och Nicklas Ekstedt på en träff med VIP 100. Då konstaterade vi att vi borde bygga lite broar mellan spelarna i VSK Fotboll och VSK Bandy. Därför beslutade jag att VSK-Hammarby var en bra gruppaktivitet för våra spelare, inte minst för våra utländska spelare som aldrig sett en bandymatch!