Grönvitt vände underläge till seger mot BK Forward

Efter stort spelövertag matchen igenom kunde VSK till slut vinna med 2-1 mot gästande BK Forward och Grönvitt befäster därmed serieledningen.

Grönvitt fick en tuff start på matchen när ett uppspel från Calle Svensson fastnade på en BK Forward-spelare, Robin Blommé täckte det första skottet som olyckligt gick ut till Bapianga Deogracias Tanda som sköt in 0-1.

Efter målet för gästerna tog VSK över och skapade flera heta lägen, bland annat en nick precis över av Karwan Safari. Nyss nämnde Karwan såg till att revanschera sig strax innan halvtid när han nickade in Simon Johanssons inlägg.

VSK fortsatte med övertaget i den andra halvleken och till sist kom också utdelningen. På en hörnretur som rensades åt fel håll höll sig Brian Span framme och nickade in 2-1. VSK tilldömdes en straff några minuter senare, som Karwan Safari sköt över.

VSK Fotboll – BK Forward 2-1 (1-1)
4’ 0-1 – Bapianga Deogracias Tanda
39’ 1-1 – Karwan Safari
73’ 2-1 – Brian Span