Grönvit Superhelg – fritt inträde till VSK Fotbolls matcher

Helgen 2-3 september står en Grönvit Superhelg för dörren. Herrlaget möter IK Brage på lördagen och på söndagen är det derby för damlaget när man tar emot BK 30 på Hitachi Energy Arena.

Det är fritt inträde till båda matcherna!

Vi hoppas på Grönvita folkfester två dagar i rad – lagen behöver ditt stöd i kampen om topplaceringarna i respektive serie.

Vi räknar med absolut fullsatt på herrmatchen. På dammatchen ska vi självklart slå publikrekordet satt tidigare i år i derbyt mot Gideonsberg på 477 personer. Det ska ryka all världens väg.


Aktiviteter

På den Grönvita Superhelgen i samband med matcherna kommer vi ha aktiviteter för ung som äldre. Vi ska ha kul tillsammans, heja på våra lag och visa att vi är en härlig Grönvit familj.


Boka biljett till VSK Fotboll – IK Brage 2/9 15.00

Du som har säsongskort, höstkort eller partnerkort har naturligtvis din plats bokad och behöver ingen biljett.

Inträde är gratis på alla platserna på hela arenan. Det finns fyra biljettkategorier att välja bland
✓ Sittplats
✓ Hemmastå
✓ Bortastå
✓ Plats för funktionshindrade

Du kan boka fyra biljetter i varje köp. Behöver du boka fler får du genomföra fler ”köp”.

Arenan kommer vara fullsatt på VSK-sektionerna och vi ber dig därför noga tänka igenom hur många biljetter du behöver boka. Boka inga biljetter för säkerhets skull – vi vill att så många som möjligt ska få chansen att se matchen ”live”.

Du bokar dina biljetter här

Har du bokat biljetter som du av olika anledningar inte kan utnyttja ber vi dig mejla kansli@vskfotboll.nu med biljettens nr så kan vi låta någon annan använda den.

Vänta inte med att boka – biljetterna kommer att försvinna i snabb takt.


Fritt inträde till VSK Fotboll – BK 30 2 – 3/9 16.00

Du behöver inte förboka någon biljett till matchen. Du går in på arenan via vår stora entré till sittplatsläktaren. Du kommer mötas av spelare från herrlaget som jobbar som funktionärer under matchen precis som damspelarna gör dagen innan på herrmatchen. Hemmastå kommer att vara öppen.


Stötta VSK Fotboll

Det är bara möjligt för VSK Fotboll att bjuda på fritt inträde tack vare det generösa stöd som stadens näringsliv, företagare, samarbetspartners, VSK-sammanslutningar och privatpersoner bidrar med.

VSK Fotboll är på en resa och klubben behöver ditt stöd. Det finns olika sätt att stötta, se kommande kampanj på vår hemsida. Som privatperson kan du stötta genom att swisha en frivillig entrépeng och betala lite extra för det du handlar i våra kiosker. Mer information om detta kommer.


Extra bonusmatch

Som vi sa så är den här helgen en Grönvit Superhelg – och inte nog med att du kan se två högoktaniga fotbollsmatcher under helgen gratis. Vår systerklubb VSK Bandy bjuder alla med säsongskort hos VSK Fotboll eller matchbiljett till hemmamatchen mot IK Brage på fritt inträde till herrlagets första match i Svenska cupen. Matchen börjar 13.00 på lördag 2/9 i ABB Arena Syd.

Ett riktigt stiligt erbjudande som det bara är att hugga på – se vidare information på VSK Bandys hemsida.


Välkommen till vår Grönvita Superhelg – låt oss tillsammans göra de här dagarna till något riktigt minnesvärt.

Heja Sport