Gåfotbollen har haft en härlig höst – så här var det.

VSK:s Gåfotbollsgäng gjorde sin sista träning för året i onsdags och firade detta i VIP-logen på Hitachi Energy Arena med en jul-landgång med tillhörande julmust. 

Under lunchen lottades en julskinka ut bland de 14 som har haft över femtio procents närvaro under hösten. Den lyckliga vinnaren blev Kaj Liffner.

 Dessutom så delades det ut symboliska priser till:

– Höstens heltidare – Inte en missad träning
– Höstens tidtagare – Skarpögd med sitt förstoringsglas
– Höstens Löpare – Travar ibland orent
– Höstens Joker – Dök upp från ingenstans och har därefter inte missat en träning

Det har varit en rolig och givande höst där deltagare antalet succesivt har stigit. Totalt så har tjugotre stycken deltagit varav fjorton har över femtio procents närvaro.

 Alla träningspass avslutas med fika och en stunds trevlig samvaro.

I slutet av november var vi tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet representerade på Senior Mässan som ägde rum i Mälarenergi Arena. Det var trevligt och en hel del intresserade stannade vid vår monter för att få information. Vi hoppas att flera av dem dyker upp på våra träningar framöver. 

I samband med att manager för herrlaget Kalle Karlsson skänkte sina pengar från utmärkelsen Månadens Tränare i juli så gjordes det även en kort film med en intervju samt bilder från vår träning.

Nu tar vi Jul ledigt och kör igång igen onsdagen den 10/1 kl 10.30 i Plåthallen, bakom Friskis & Svettis. 

Som vanligt är damer och herrar i senior ålder välkomna. Tidigare fotbolls erfarenhet behövs ej . Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp.

 Med detta så tar Gåfotbollsgänget julledigt och önskar alla en riktig GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.


Julen närmar sig med stormsteg och det börjar bli hög tid att ordna med de julklappar du ska ge bort. Vad kan vara en bättre julklapp än att ge bort ett säsongskort för Allsvenskan 2024 till en när och kär! Visst vill du säkra platsen som den Grönvita supertomten på julafton som kom med de bästa presenterna! Slå till redan idag!