Förlust i dagens match mot serieledarna

VSK inledde matchen starkt mot serieledarna Varbergs BoIS i dagens möte på Solid Park Arena. Segern gick dock till motståndarlaget med ställningen 1-2 på resultattavlan.

Grönvitt såg ut att skaka om det obesegrade Varberg BoIS till en början av matchen. Endast tio minuter in i matchen tog Grönvitt ledningen genom Boris Ljevar som satte 1-0 till hemmalaget från 30 meters avstånd. Kvitteringen kom cirka femton minuter efter det. Efter ett flipperspel i det grönvita straffområdet kunde Varbergs Robin Book placera dit 1-1.

Tio minuter in i andra halvlek ökade Varberg ledningen till 1-2 genom sin egna skyttekung Astrit Seljmani (nominerad till månadens spelare i Superettan), vilket också blev matchens resultat.

VSK Fotboll – Varbergs BoIS 1-2 (1-1)