Förlust borta mot Norrby IF

VSK blev utan poäng i matchen mot Norrby IF på Borås Arena där hemmalaget tog ledningen i matchen väldigt sent i den första halvleken. Hemmalaget försvarade sig väl i den andra halvleken och höll Grönvitt ifrån sig.

Den första halvleken började ganska avvaktande från båda lagen där det inte skapades några direkta farligheter. VSK kontrollerade mycket boll stundtals på mittfältet men hade svårt att hitta några direkta alternativ med det vunna bollinnehavet. Båda lagen avlöste varandra med ett par chanser allt mer matchen gick och med bara minuten kvar av den första så tog hemmalaget ledningen på ett inlägg som placerades väl bakom Anton Fagerström i kassen som fick göra ett par svettiga aktioner i matchen. En tung avslutning för VSK i den första halvleken.

I den andra halvleken kontrollerade Norrby matchbilden allt mer och Grönvitt fick svårt att få tag på bollen stundtals för att etablera ett vassare anfallsspel. I slutet av matchen klev Illir Berisha upp som target-forward och fick faktiskt en riktigt vass möjlighet till kvittering men hemmalagets målvakt förnekade Grönvitt ett kvitteringsmål. Riktigt närmare så kom aldrig gästerna en kvittering och fick alltså lämna Borås utan några poäng.

Nästa fight är på söndag med avspark 17:30 då ett desperat kämpande Östers IF kommer till Solid Park Arena som har fått häng på negativ kvalplats efter att man besegrat Halmstad BK på hemmaplan. Räkna med en spännande match på söndag!