Förändring i ledarstaben – ”Bissen” lämnar

VSK Fotboll tvingas till en förändring i ledarstaben till säsongen 2020 då målvaktstränaren Erik Biselius lämnar klubben.

Biselius återvände till klubben inför säsongen 2019 som målvaktstränare och har gjort ett förtjänstfullt jobb med A-lagets målvakter under säsongen. Förändrade träningstider för A-laget i kombination med det civila arbetet gör att ”Bissen” lämnar sin post.

– Det känns väldigt tungt att lämna när alla parter varit nöjda. Både jag och klubben har lagt ned ett stort jobb för att lösa situationen med de nya träningstiderna men tyvärr går inte livspusslet ihop. Jag vill tacka spelare, ledare och supportrar för året. Vi har något stort på gång! 

VSK Fotbolls sportchef Robin Blommé:

– Ett väldigt tråkigt besked och detta var verkligen inget önskvärt. ”Bissen” har gjort ett grymt jobb under säsongen och målvakterna har verkligen stortrivts. Utöver det tappar vi en fantastisk person som dessutom är grönvit ända in i själen. Det är dock bara att acceptera den uppkomna situationen. Dörren kommer alltid stå öppen för Erik om hans situation förändras i framtiden.

Arbetet med att hitta en ersättare för tjänsten som målvaktstränare för A-laget har påbörjats.Foto: Alexander Arntsen