Förändring hur barn- och ungdomsbiljetter bokas till herrlagets matcher 

VSK Fotboll erbjuder alla barn- och ungdomar upp till 18 år gratis inträde till klubbens hemmamatcher under säsongen 2023. Så här bokar du dina barn- och ungdomsbiljetter från och med nu.

Det är mycket glädjande att konstatera att biljettrycket till våra hemmamatcher, när herrlaget spelar, är väldigt stort. Därför måste vi förstås se till att alla biljetter som bokas används. Av säkerhetsskäl behöver vi veta antalet personer som ska släppas in på arenans olika sektioner i förväg. Detta gör att alla kommer att behöva ha en biljett till matcherna för att komma in på arenan. 

Alla barn och ungdomar ska boka sin biljett via biljettsystemet från och med nu, oavsett om man bokar sitt- eller ståplats. Alla barn och ungdomar behöver ha en biljett för att gå in på matchen. Biljetten bokas på vår vanliga biljettsajt. Alla som bokar barn- och ungdomsbiljett behöver kunna styrka sin ålder genom legitimation vid insläpp. 

För att säkerställa att biljetterna som förbokas används tas en serviceavgift på 25 kr per biljett ut när man bokar en biljett innan matchdagen. På matchdag, från klockan 09.00, kan du boka din barn- och ungdomsbiljett utan kostnad på arenans olika sektioner.

Detta gör att vi ser till att alla bokade biljetter används och att fler kan vara på plats och se våra hemmamatcher. 

Vid frågor – kontakta kansli@vskfotboll.nu