Fjärde raka segern efter uddamålsvinst

VSK segrade över nykomlingen Rynninge IK med uddamålet 1-0 och fjärde raka segern är ett faktum.

Det blev två förändringar i startelvan mot föregående match. Ut gick Dennis Persson och Carlos Gaete Moggia och in Birahim Sarr och Boris Ljevar.

– Sarr har gjort det väldigt bra på vänsterbacken och vilade senast. Moggia fick en känning i baksidan i veckan och får vila ett tag framöver, sa Tor-Arne Fredheim inför matchen.

Till fredagens match. VSK skapade flera heta lägen i den första halvleken och efter drygt 23 minuter kom ledningsmålet 1-0. Robin Blommé var framme på en hörna och skickade in bollen bakom Andreas Carlström i Rynningemålet.

Det blev också matchens enda mål. VSK fortsatte skapa lägen men bollen hittade inte målet.

I den andra halvleken åt sig Rynninge in mer och mer i matchen. Mot slutet jagade man en kvittering vilket gav kontringsmöjligheter för VSK. Dock skapades inga klara lägen för något av lagen och domare Henrik Molin blåste av matchen i den 94:e minuten.

Målskytten Robin Blommé är väldigt nöjd över poängen efter dagens match.

– Jätte, jätteskön seger. Vi fick kämpa för den idag och det var inte vackert, men tre poäng går vi härifrån med. Fyra raka. Nöjda och glada, två dagar ledigt. Det kan inte bli så mycket bättre.

Vad var det som inte var vackert?
– Spelet. Offensivt kanske det inte klickar helt. Vi har så jäkla mycket att få ut offensivt, vi har så jäkla duktiga spelare. Vi får inte igång det fullt ut idag men alla gör ett jättejobb defensivt och då räcker det att göra ett. Det är såna här matcher och poäng som förhoppningsvis kommer betyda mycket i slutändan när allt ska summeras.


VSK Fotboll – Rynninge IK 1-0 (1-0)
1-0 (24) – Robin Blommé

Varningar
VSK Fotboll: Ravy Tsouka, Calle Svensson
Rynninge IK: –

Hörnor
VSK Fotboll: 4
Rynninge IK: 7

VSK Fotbolls lag mot Rynninge IK
Målvakt: Anton Fagerström

Backar: Ravy Tsouka, Robin Blommé, Calle Svensson (K), Birahim Sarr

Mittfältare: Simon Johansson (71), Boris Ljevar, Jonas Hellgren

Forwards: Brian Span (90+3), Karwan Safari (67), Douglas Karlberg

Bänken:
Daniel Svensson (mv), Dennis Persson, Mathias Benker (90+3), Kevin Custovic, Koyar Salimi, Rinor Nushi (67), Filip Tronêt (71)

Publik:
1827

50/50-lotteriet
Vinstnummer: 34 669
Vinstsumma: 5 940:-

Dan Kiwii Persson
Foto: Kevin Johansson