Finaste huset i stan – Supportern fixar julstämning

Det vankas som bekant juletider och våra hem ska göras fina inför högtiden. En som tagit julpysslet till en helt ny nivå är 16-årige VSK-supportern Hanna Ekbom som dekorerat hemmets pepparkakshus på vackrast tänkbara sätt.
– Jag kände att jag ville göra något riktigt fint, det tog fem timmar att få till, säger Hanna Ekbom.

Fotbollssäsongen är nyligen avslutad men för VSK-supportern Hanna Ekbom är det ingen vila.

– Nu är bandysäsongen igång så då går jag och stöttar bandylaget. Jag har spelat bandy i VSK och också en säsong fotboll. Numera nöjer jag mig med att vara supporter, det har blivit många matcher då pappa tog med mig på VSK-matcher redan när jag var liten.

Vad säger du om fotbollssäsongen?

– Fantastiskt kul säsong och häftigt att få komma till Allsvenskan och se alla lagen där.

Har du någon favoritspelare?

– Då säger jag Jabir – han har en cool personlighet.

Hanna – du har skapat världens finaste pepparkakshus – hur kom du på att du skulle göra det?

– Det var i fredags kväll och jag fick bara en känsla där på kvällen att jag ville göra ett pepparkakshus med VSK-motiv.

Hanna firar SM-Guld 2016

Du har verkligen lyckats – det är fantastiskt – hur lång tid tog det?

– Totalt tog det fem timmar att få till – jag är nöjd med resultatet, säger Hanna Ekbom.

Vad hoppas du den grönvita tomten kommer med i säcken på julafton?

– Oj, det är flera saker som står på önskelistan. En ny läktare på arenan vore trevligt, sen önskar jag mig några nya spelare så att vi får ihop ett vasst lag. Sist får jag nog också önska mig att vi slår Malmö FF på bortaplan nästa säsong, säger Hanna Ekbom.

Vi säger tack till Hanna för att hon lyser upp vintermörkret med världens finaste pepparkakshus!

Visst finns det fler Grönvita därute som är i tagen att göra sitt hem VSK-fint inför julen. Skicka in bilder på hur du gör för att må bra i decemberkylan. Mejla till kommunikation@vskfotboll.nu så publicerar vi.


Vi har nyligen lanserat säsongskorten för den allsvenska säsongen 2024 – din tur att säkra plats på arenan inför stormatcherna nästa år.