Femte raka segern ett faktum när VSK vann över IFK Luleå

Den femte raka segern blev ett faktum när VSK körde över IFK Luleå i första halvlek (4-0) och spelade av den andra till slutresultatet 5-2.

VSK fick en drömöppning när Rinor Nushi satte både 1-0 och 2-0 under matchens första tolv minuter.

Det blåste ordentligt på Solid Park Arena denna söndag och VSK hade medvind i den första halvleken vilket man också hade i spelet.

Efter dryga halvtimmen hittade Mathias Benker in till Simon Johansson som tog emot och skruvade in bollen vid bortre stolpen. Fem minuter senare var det Dylan Kosik som hittade in till Jonas Hellgren efter att Karwan Safari släppt bollen mellan benen till Jonas. Hellgren sköt direkt och fick se bollen rulla i mål till sitt första mål den här säsongen.

Inledningsvis av den andra halvleken drog Luleå nytta av den starka medvinden och man gjorde två mål, ett på inspel och ett på frispark, fram till 4-2.

Rinor Nushi fastställde sitt hattrick i den 71:a minuten när Simon Johansson hittade honom ute till vänster och Rinor avslutade distinkt vid första stolpen.

VSK Fotboll – IFK Luleå 5-2 (4-0)
1-0 (5) – Rinor Nushi
2-0 (12) – Rinor Nushi
3-0 (35) – Simon Johansson
4-0 (40) – Jonas Hellgren