Erbjudande – ta med mamma på matchen

När VSK Fotboll möter Brommapojkarna på söndag den 26/5 kl 16.30 är det mer än en vanlig matchdag, det är också mors dag. Nu ger vi alla som vill ta med sin mamma på matchen ett supererbjudande.

Kanske har du svårt att komma på hur du ska fira din mor på söndag? Vi har ett jättebra förslag – överraska henne genom att ta med henne på matchen!

Vi har reserverat 300 biljetter på sittplats där det bara kostar 160 kr totalt för dig och din mamma att se matchen på första parkett. Det är samma pris som en ungdomsbiljett normalt kostar, men för den här matchen räknas alla som ungdomar om du tar med dig din mamma och ni köper platserna bredvid varandra på läktaren.

I biljettsystemet hittar du dina biljetter under kategorin Mors Dag. Du köper två biljetter för 80 kr styck och så var allt klart.

Nu hoppas vi att du och din mamma får en härlig stund tillsammans och att ni hejar fram laget till tre poäng. Vi bjuder på fint väder och en härlig stämning på läktarna.

Skulle du och din mamma vilja äta en bit mat innan matchen kan ni göra det på Rocklunda restaurangen. Ni får ett fint erbjudande med rimmad lax och dillstuvad potatis samt ett glas alkohol/alkoholfritt för 199:- Ni bokar hos Linda på linda@rocklunda.nu

Välkomna på söndag!